payday loans
 

Plextor Europe Official Website

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
English (UK)French (FR)Deutsch (DE-CH-AT)Nederlands - (NL)Danish(DK)


PX-B120U

 

download info

 

Den eksterne Blu-Ray-afspiller PX-B120U gør det muligt uden besvær at afspille Blu-Ray diske, der er tilsluttet en hvilken som helst egnet bærbar eller stationær computer.

En enkel mekanisme med 4 hastigheder og en komplet softwarepakke leverer HD-afspilning så du får en komplet Blu-Ray-oplevelse. Desuden tilbyder drevet omfattende afspilnings- og læsningsunderstøtning til alle almindelige DVD & CD-formater. PX-B120U giver bekvem bærbar adgang til dine Blu-Rayfilm, dine DVD-film, dine audio-CD'er og alle andre filer, du har på en optisk disk.

PX-B120U har et æstetisk indbydende design, som er kompakt og let at bære med sig. Strømmen til apparatet fås bekvemt fra én USB-port, der eliminerer behovet for en ekstern AC-adapter. Den kompakte, bærbare størrelse og de fremragende afspilningsegenskaber gør PX-B120U til det ideelle drev for at få spændingen ved Blu-Ray-film ført over på din bærbare.

Blu-Ray & DVD afspilning uden besvær*
  • Mekanisme med 4 hastigheder leverer Blu-Ray-afspilning uden besvær samt omfattende understøtning til DVD+ /- R, DVD +/-RW, DVD +/- R DL, DVD-RAM og CD-R formater.
  • Leveres med Blu-Ray- og DVD-afspilningsoftware i høj kvalitet. Dette giver dig ikke blot den fulde Blu-Ray-oplevelse, men indeholder også opskaleringsteknologi, der giver den maksimale DVD-billedkvalitet.

Attraktivt kompakt design
  • Kompakt og slankt design gør det nemt at transportere drevet i tasker til bærbare computere, uden at de fylder mere eller bruger for meget plads.
  • Indsættes foroven, så det er nemt at bruge, og med attraktiv styling. Æstetisk behageligt design med et smukt bølgemønster og en glat, skinnende finish på stoffet.
Bekvem enkelt USB-strømkilde
  • Strømforsyning via en enkelt USB-porttilslutning, der eliminerer behovet for at have en ekstra ekstern AC-adapter eller flere ekstra kabler.

med 3D-software

Watch Blu-ray 3d with PowerDVD software

 

*Den bærbare computer skal opfylde minimumsspecifikationen for at afkode Blu-Ray og skal have eller være forbundet med et egnet HD-display for at kunne vise fuld HD.

  
DK Buy Now
MSI AG2712A

Official Partner